Stop Met Teveel Betalen Voor Reizen

 
Ga mee met Jifutravel en ontdek de mogelijkheden om van alle extra voordelen te genieten

Mijn naam is Arno van Veen

Naast de liefde voor mijn vrouw en kinderen heb ik nog meerdere hobby's. Eén daarvan is heel bewust genieten van al het moois op deze wereld. Dat doe ik onder andere doordat ik met mijn eigen "Jifutravel" winkel ben aangesloten bij een perfect franchise-concept waardoor  ik gegarandeerd voor de laagste prijzen de wereld kan bereizen. 

Met Jifutravel kunt ook u profiteren van één van 's-werelds grootste reis-, verblijf- en evenementenclub en inkooporganisatie die hun leden ALTIJD de laagste prijsgarantie bieden als het gaat over reizen, verblijven en nog veel en veel meer.

Ook uitproberen of direct lid worden? Het kan allebei. Door het activeren van de gratis buddypass van JIFU maakt u direct gebruik van een deel van de aanbiedingen van JIFU en zult u zien dat u in 7 van de 10 gevallen veel en veel  voordeliger uit bent dan via de bekende namen op internet. 

7 van de 10 keer en zelfs 10 van de 10. Betalende leden van JIFU hebben namelijk zelfs DUBBELE korting, 110% prijsgarantie, een veel groter aanbod, de mogelijkheid om zelf, net als ik, een eigen bedrijfje c.q. hobby met extra inkomen op te bouwen, en andere prettige en leuke bijkomstigheden. En als ik zeg leuke, dan bedoel ik ook echt leuke.

Neem de proef op de som en word ook gratis lid of wordt collega als betalend lid.

Eerst meer informatie?
Vraag mij gerust naar de mogelijkheden en geniet, net als velen met mij, van het plezier en de voordelen van uw JIFU BuddyPass via Jifutravel.

Vriendelijke groet,
Arno van Veen

Hoe werkt het? 

Onverkochte voorraad doet pijn. Lege stoelen, onverkochte kamers en niet-verhuurde auto's moeten aan de man worden gebracht, ook al liggen deze prijzen ver beneden de detail-handel. Reisaanbieders delen hun onverkochte overblijvende inventaris in het geheim met online reisaanbieders zoals Expedia, Travelcity en ja, JIFU.

 

Dus hoe kan je via JIFU gemiddeld 33-44% korting krijgen op hotels in vergelijking met de grote namen websites?

Het is simpel, we krijgen allemaal toegang tot hotels, appartementen, excursies, activiteiten, cruises en huurauto's van dezelfde plaats tegen dezelfde prijzen. Om winst te maken betaalt u  normaal gesproken veel voor advertenties. Bij zelfs de "korting" reissites zijn de prijzen daarom hoog. Bij JIFU geven we geen geld uit aan reclame. We geven die besparingen rechtstreeks door aan u en onze leden.

 

Als JIFU de prijzen, zoals de andere sites niet verhoogt, hoe verdienen JIFU en haar aangesloten leden dan geld?

In plaats van het verdienen op uw prijzen, zoals de andere sites, krijgt JIFU een maandelijks lidmaatschap van haar leden. Lid zijn kan Dat kan al vanaf $ 25. Daar leeft JIFU van en daarvoor biedt ze onbeperkte reisvoordelen en volledige toegang tot hotels, flatgebouwen, themaparken, excursies, huurauto's, cruises en meer.

Wat is het addertje onder het gras?

 
Er is er geen.

Probeer een beperkt lidmaatschap gratis. Upgrade naar een volledig lidmaatschap zonder gekke contracten. Annuleer op elk moment. Werkelijk. Annuleer op elk moment!

 

 
JIFU Buddy Pass!

Ontvang de helft van de besparing voor niets, nul, nothing, zilch, gratis. 
Met een waarde van $ 100, geven de BuddyPasses u besparingen op hotels van 16-22% ten opzichte van andere populaire reissites.

Onbegrensd avontuur

 
JIFU heeft het allemaal
 
 
 
 
 

#JIFU

Hotels, vluchten en resorts

Bespaar bij meer dan 1.000.000 hotels en resorts over de hele wereld.

Cruises

14 verschillende cruisemaatschappijen waaronder Celebrity, Carnival, Disney, Holland en meer.

Beloon tegoeden

Ontvang credits bij elke aankoop die je doet.
Spaar je credits en gebruik ze om reizen te boeken.

Concierge Services

Live chat. Agenten en reisadviseurs zijn beschikbaar om leden te helpen met nieuwe reserveringen, bestaande reserveringen te wijzigen en uitstapjes te plannen.

Activiteiten en excursies

20.000 activiteiten en excursies in meer dan 1.000 steden met tickets, rondleidingen, spa-ervaringen en meer.

Huurauto's

49.000 wereldwijde locaties met meer dan 30 autoverhuurbedrijven.

Contact