Nadat de klant de filmpjes heeft bekeken komen de eerste 3 vragen:

Wat krijgt iemand te zien die ik via deze site de travel site wil laten zien en een BuddyPass wil weggeven?

Hoe kan het dat via de JIFU BuddyPass zoveel korting kan worden gegeven?

JIFU koopt voor dezelfde prijs in als de andere twee grootste spelers in de markt en verkoopt reizen, verblijven en nog veel meer aan haar klanten ZONDER winst en zonder doorberekening van dure marketingkosten en dergelijke. Reken maar uit wat je als klant betaalt voor (dure) tv reclames wereldwijd. Dat hoeft bij JIFU niet. JIFU bestaat door de bijdrage van franchisers zoals ik.   

Krijgt iemand die, net als ik, partner/lid is van Jifu BuddyPass meer mogelijkheden en bijvoorbeeld ook meer kortingen?

Ja. Als partner/lid krijg je een substantieel groter aanbod aan diensten en producten. Daarnaast verdubbelen de kortingen en heeft een partner/lid, net als ik, de mogelijkheid om inkomstenstroom op te bouwen via het franchise new economy principe.


Marketingtools en ondersteuning 

Video's kijken, lezen, bestanden downloaden, het kan allemaal via het fraaie aanbod dat in de JIFU bibliotheek is geplaatst.

Opvallend goed voor de dag komen met professioneel verzorgd drukwerk en (internet) marketingtools. Hier te bestellen.

Blijven luisteren en blijven leren. Volg zelf de webinars en nodig mensen uit om deze ook te bekijken en beluisteren.   

Veel gestelde vragen door mensen die net begonnen zijn met de BuddyPass:

 

Ik kan niet inloggen.
Hoe moet dat ook alweer?

Ga naar www.jifu.com klik op inloggen voor leden en voer daar je inlognaam en wachtwoord in. Indien je die bent vergeten kun je via deze pagina die opnieuw aanvragen. 

 

Ik wil een digitale BuddyPass versturen. 
Hoe doe ik dat?

Ga naar www.jifu.com en log in. Klik op TravelPortal in de menubalk en daarna op de link onder Travel Portal Acces (met vliegtuigje in blauwe button).
Klik nu op Buddy Pass Rewards in de menubalk. Hier verschijnt het mailformulier en de link voor social media.                                                                                            

Ik wil graag een serieus bedrijf opbouwen.
Zijn er trainingen hoe dat kan?

Ja. Pasjes uitdelen, pasjes uitdelen, pasjes uitdelen en mensen uitleggen, of aan mensen laten uitleggen, hoe de BuddyPass het leven kan veraangenamen. Dat is waar het op neer komt. Over hoe je dat kunt doen zijn diverse webinars en trainingen. Via de diverse Facebook en WhatsApp groepen word je op de hoogte gehouden over wat, waar en wanneer. 

Zijn er Facebookgroepen en WhatsApp-groepen etcetera waar ik meer informatie kan krijgen?


Ja. Facebook open:
https://www.facebook.com/jifutravel/
Voor leden: 
https://www.facebook.com/groups/226269888254914/members/


Via WhatsApp zijn diverse groepen die gevolgd kunnen worden en waar veel discussies kunnen worden gevoerd. BuddyPass.org heeft een eigen WhatsApp-groep waar berichten worden gefilterd en eens per week worden verstuurd. Lid worden? Dat kan. Meld u aan via 0610-723883. 

Wat moet ik nu precies vertellen als ik iemand over BuddyPass informeer en wat voor soort begeleidende brief of mail moet ik versturen? 


WEES EERLIJK


Wat je ook schrijft of wat je ook vertelt, wees altijd eerlijk. Maak het verhaal niet mooier dan dat het is. Het verhaal is namelijk al zo mooi van zichzelf.
Je hoeft NIEMAND iets te verkopen. Je geeft iets waardevols weg en mensen kunnen er zonder enige addertjes onder het gras of verplichtingen veel voordeel uit halen. Is dat altijd zo? Nee, 7 van de 10 keer wel. Is alles verkrijgbaar via BuddyPass?
Nee. Wel steeds meer.  

Kan ik een speciale cursus volgen en voorbeeld-brieven krijgen zodat ik beter kan worden in wat ik doe?

Ja. Voor de leden van BuddyPass.org is Go MANAGER ontwikkeld om door te groeien binnen Jifu en in het totale personal development and new economy proces. 
Go MANAGER is een stappenplan, training, opleiding die volgens de Global Creative Economy (GCE) methode aangeboden wordt. 
Een 4 jarige HBO opleiding over The New Economy, die via Fontys Hogeschool in Eindhoven gevolgd kon worden en bijzondere successen heeft voortgebracht. Inlichtingen hierover volgen via de BuddyPass App-groep (aanmelden 0610-723883) 

Geloof in eigen kunnen, mislukkingen, new economy en veranderingen in de wereld. 

Tijdens zijn leven werd Edison bespot omdat er zoveel proeven "mislukten". De uitvinding van de gloeilamp veranderde de wereld. Colonel Sanders werd door meer dan 900 financiële instellingen afgewezen, omdat niemand een gebraden kip zou kopen. Inmiddels is Kentucky Fried Chicken een miljardenconcern. De grootste speler in de markt m.b.t. overnachtingen in de wereld heeft zelf geen enkel hotel of accomodatie (Airbnb). De grootste taxicentrale of taxiservice ter wereld bezit geen enkele taxi (Uber). De telefoon en telegrafie zou de snelheid van postkoets nooit vervangen. Inmiddels corresponderen we binnen een fractie van een seconde met heel de wereld (internet). Het kan zomaar zijn dat binnen een paar maanden of jaren de grootste aanbieder van diensten en producten in de (reis)wereld niet één eigen product of reisburo bezit (Jifu). Conclusie: Als je een idee of plan hebt, laat je bij tegenslag of kritiek niet uit het veld slaan, blijf leren en blijf doen waar je in gelooft, ook al lijken begrip en succes soms ver weg en ga je regelmatig onderuit. Dat hoort bij groeien. Zonder vallen hadden we nooit leren opstaan en lopen.  

Kan iemand die dat wenst wenst ook direct partner/lid worden via deze site? 

Ja, je kan de gratis BuddyPass hier aanvragen en je ook direct aanmelden als nieuwe collega via onderstaande links. Groetjes Rob