Wie denkt er ook met weemoed terug?

Het valt niet te ontkennen. Wie had niet het gevoel dat we het helemaal zouden gaan maken binnen de formule van Euphony. Wel, voor een aantal is dat een tijd uitgekomen en een enkeling is de vruchten blijven plukken van een afslanking van deze samenwerking. Dat was ons niet allemaal gegeven. De contacten met teamleden zijn echter vaak overeind gebleven.

 


En wie wil dat gevoel van “Rewarding People” weer terug?

Naar een opvolger voor Euphony hebben ik en velen van ons lang gezocht en dachten het soms te vinden in andere telecom- en/of energie producten, coins, supplementen, parfum, magneten en allerhande andere zaken die ons weer het Euphony enthousiasme terug zou moeten geven. Helaas was nergens dat gevoel terug te vinden, wat ons eerder zo sterk verbond.

 

Toch zijn we een formule tegengekomen waardoor we die oude kriebels weer mogen voelen

Een team samenstellen waar de neuzen allemaal dezelfde kant uit wijzen en waar je allemaal een kans krijgt om succesvol te worden met wat je doet. Met een bedrijf waarvoor je niets hoeft te verkopen. Met een bedrijf waar je korting mag weggeven en mensen een plezier mee doet. Met een bedrijf waarbinnen we ons weer op onze plek voelen. Een bedrijf dat ons weer dat "REWARDING PEOPLE" gevoel van weleer geeft. Mag ik je voorstellen:

Met de BuddyPass van JIFU zijn we nog wel geen Euphonist, maar als Jifunist (what's in a name) hebben we weer het gevoel dat we mensen kunnen helpen en een fantastische tijd tegemoet gaan. Sterker nog; het heeft zich in de afgelopen 3 maanden bewezen als een zeer goed concept waarmee wij op pad zijn gegaan en nu al een stevige groei hebben ingezet. De formule geeft ons dat gevoel dat we weer een bijzondere plek innemen in zowel de network marketing wereld als binnen een team van mensen waar we graag mee werken.


En ja hoor, we lopen nog nog steeds tegen dezelfde geluiden van:
"DIT IS EEN PIRAMIDE"


En ja natuurlijk.
Dat klopt

We werken in een piramide 

Niet in een piramidespel  


Hoe werkt het precies? 

Naast kortingen binnen de hotel- en reiswereld kan je via de JIFU BuddyPass extra kortingen krijgen bij duizenden producten en diensten van bijvoorbeeld Ali express, Airbnb, huurauto's, golfbanen, attractieparken, parkeerplaatsen, juwelen etc. etc. En dat aanbod groeit nog dagelijks.

Voor een complete en uitgebreide uitleg verwijzen we je graag naar de wekelijkse webinars, video's en documenten die beschikbaar zijn via www.jifu.com/library. Waar het in het kort op neerkomt is dat partijen als Expedia (waaronder ook Trivago) een opslag op hun prijs moeten zetten om de (stevige) reclamekosten, bedrijfskosten en winstopslag te dekken. Als ze bijvoorbeeld voor 1000 inkopen moeten ze voor 2000 verkopen. JIFU koopt voor dezelfde prijs in. Dus ook voor 1000 en verkoopt het voor die 1500. De klant heeft dus liefst 500 voordeel en jij als Jifunist ontvangt ook 500. JIFU maakt dus GEEN winst op de producten en diensten.

Hoe kan dat dan?
Dan gaan ze toch failliet!

NEE. Wij betalen JIFU als leden en ambassadeurs tussen de $30 en $120 per maand. Wij kunnen dan de diensten en producten verkopen en zelfs weggeven. We bouwen een klanten-netwerk en collega-netwerk op waardoor we twee vormen van inkomen hebben.

Voor JIFU is het prettig dat er zoveel mogelijk mensen zoals wij zich aansluiten, want laten we wel zijn, met een miljoen betalende leden/vertegenwoordigers die maandelijks gemiddeld $40 betalen kan je als JIFU wel rondkomen. Overigens gaat 65% van dat bedrag terug in het netwerk.


Wil je meer informatie? 

Neem contact op met de ex-collega die jou heeft benaderd en laat hem/haar jouw vragen beantwoorden of maak een afspraak om elkaar ergens te ontmoeten. Of kijk eens rustig rond in www.jifu.com/library en vraag gerust alles over webinars, bijeenkomsten, trainingen, incentives, manier van werken en allerhande zaken die je nog meer wilt weten aan mij, Dave van Rijckevorsel, of Adri Koorevaar, Annet Steijaert, Bertus Smit, Cecile Knook, Charlotte Steijaert, Enny van Ginkel, Frank van Straalen, Fre Douma, Frits Wijma, Geert Hoefman (België), Han Gruijters, Hendrik Hiemstra, Henk Mekenkamp, Henry Claessen, Joop Schottman, Kevin van Veen, Marcel Hufnagel, Margriet Plasman, Max Koogje, Mike van Veen, Mireille Steijaert, Rob de Winter, Wim Leegwater of één van andere ex-euphony collega's die, uiteraard niet allemaal, maar niet voor niets steeds vaker voor JIFU kiezen.


Eerlijk is (h)eerlijk

Als je meer wilt weten over hoe en wat en je eventueel ook collega wenst te worden, stuur dan even een berichtje via deze mail of App en je wordt in contact gebracht met degene die graag met jou de samenwerking binnen zijn team wil aangaan.

Ja, ik wil er ook meer over te weten en stuur nu het mailformulier

JIFU's BuddyPass
Rewarding People 2.0