Stop Met Teveel Betalen Voor Reizen

 
Maak gebruik van de BuddyPass

BuddyPass van Jifu is één van 's-werelds grootste reis-, verblijf- en inkooporganisaties.
Leden profiteren van aanzienlijke kortingen. 

Hoe werkt het? 

Onverkochte voorraad doet pijn. Lege stoelen, onverkochte kamers en niet-verhuurde auto's moeten worden verkocht en verhuurd, ook al liggen deze prijzen ver beneden de detailhandel. Reisaanbieders delen hun onverkochte overblijvende inventaris in het geheim met online reisaanbieders zoals Expedia, Travelocity en ja, ook BuddyPass van JIFU.

 

Dus hoe kan BuddyPass JIFU gemiddelde kortingen van 33-44% verstrekken op hotels in vergelijking met de grote namenwebsites?

Het is simpel, we krijgen allemaal toegang tot hotels, appartementen, excursies, activiteiten, cruises en huurauto's tegen dezelfde prijzen. Om winst te maken en te betalen voor advertenties, voeren andere "korting" reissites de prijzen omhoog. Bij JIFU BuddyPass berekenen we die niet en geven de besparingen rechtstreeks door aan u, onze leden.

 

Als JIFU BuddyPass de prijzen zoals de andere sites niet verhoogt, hoe verdienen JIFU BuddyPass en haar aangesloten leden geld?

In plaats van het verhogen van inkoopsprijzen zoals de andere sites, bestaat JIFU via een maandelijks lidmaatschap vanaf € 23 voor onbeperkte reisvoordelen en volledige toegang tot hotels, appartementen, themaparken, excursies, huurauto's, cruises en meer.

Wat is het addertje onder het gras?

 
Er is er geen.

Probeer een beperkt lidmaatschap gratis. Upgrade naar een volledig lidmaatschap zonder gekke contracten. Annuleer op elk moment. Werkelijk. Annuleer op elk moment!

 

 
JIFU BuddyPass!

Ontvang de helft van de besparing van een lid voor niets, nul, noppes, nothing, zilch, gratis. Met een onschatbare waarde van de gratis BuddyPass heeft u al snel besparingen op hotels van 16-22% ten opzichte van andere populaire reissites.

Onbegrensd avontuur

 
JIFU BuddyPass heeft het allemaal
 
 
 
 
 

#BuddyPass

Hotels, vluchten en resorts

Bespaar bij meer dan 1.000.000 hotels en resorts over de hele wereld.

Cruises

14 verschillende cruisemaatschappijen waaronder Celebrity, Carnival, Disney, Holland en veel meer.

Beloon tegoeden

Ontvang credits bij elke aankoop die je doet. Spaar je credits en gebruik ze om reizen te boeken.

Concierge Services

Live chat en / of agenten zijn beschikbaar om leden te helpen met nieuwe reserveringen, bestaande reserveringen te wijzigen en uitstapjes te plannen.

Activiteiten en excursies

20.000 activiteiten en excursies in meer dan 1.000 steden met tickets, rondleidingen, spa-ervaringen en meer.

Huurauto's

49.000 wereldwijde locaties met meer dan 30 autoverhuurbedrijven.

Contact